Kundalini meditatie

Kundalini meditatie

De kundalini meditatie is het mildere namiddag zusje van de dynamische meditatie.  Als je deze meditatie gemakkelijker in je dagritme kunt inpassen kun je hiervoor terecht op de Pelmolen op …………. vanaf; aankomst  17.20uur, 17.25 uur uitleg, 17.30 uur begin meditatie.

Deze meditatie is heerlijk na een werkdag en een goede methode om alle indrukken van de dag te neutraliseren en spanningen af te voeren maar vooral ook om van te genieten!

Het is storend als je te laat komt, dus zorg dat je op tijd bent. Om 18.30 uur  is deze meditatie afgelopen. Na de meditatie gaan we aansluitend en zoveel als mogelijk in stilte naar huis, heerlijk ontspannen de avond in!

Op zaterdag is er na de kundalini meditatie thee op de Pelmolen en tot 19.00 uur gelegenheid voor uitwisseling. Voor praktische informatie zie onder dynamische meditatie.

Wanneer je deze meditatie aaneensluitend drie maanden elke dag doet heb je optimaal resultaat! Bij voldoende belangstelling, minimaal 6 en maximaal 8 personen, kan deze meditatie drie maanden aaneensluitend verzorgd worden op de Pelmolen. Een geweldig experiment in meerdere opzichten!

Korte uitleg kundalini meditatie