meditaties voor stellen

Meditatie voor stellen vanaf 28 jaar
Meditaties voor stellen die graag samen willen leren mediteren en het een plaats willen geven in hun dagelijks leven. We richten ons op de individualiteit en de verbinding met elkaar. Daarnaast zal er ook ruimte zijn voor speelse oefeningen en mooie verrassingen. Dit is een bijzonder cadeau om aan elkaar te geven met een verdiepende en verbindende waarde voor de relatie!
Deze “stellencursus” telt 12 bijeenkomsten van 1½ uur en na iedere bijeenkomst wordt er een aantal praktische suggesties meegegeven die je op eenvoudige wijze kunt integreren in je dagelijkse bezigheden zodat het zelfstandig en gezamenlijk praktiseren snel op gang kan komen.
Na de 12 bijeenkomsten kun je een periode lang wekelijks een of meerdere groepsmeditaties bijwonen totdat het dagelijks thuis praktiseren helemaal geautomatiseerd is. Daarbij levert regelmatig gezamenlijk mediteren goede resultaten op ter verdieping van de persoonlijke meditatie en geeft het de mogelijkheid tot uitwisseling van ervaringen. Zie i.v.m. deze cursus ook de drie actieve meditaties hieronder!
dynamische meditatiekundalini-meditatienataraj-meditatie;

Voor de verschillende gebruikte methoden en technieken zie onderaan: methoden en technieken