Meditatieve bijeenkomsten voor mensen met (vage) chronische klachten

 

Voor mensen met chronische klachten is er een meditatieve cursus die gericht is op diepe ontspanning en het algeheel welbevinden. Er worden veel methoden uit de energetische  geneeswijze ingezet. De beoefening zal voor een deel liggend plaatsvinden. Zorg ervoor dat je losse warme kleding aan hebt en in de winter extra warme wollen sokken en sloffen en breng een eigen (wollen) dekentje mee als je dat fijn vindt. Op de Pelmolen zijn ook dekentjes.

Wanneer je geen chronische klachten hebt maar je het bovenstaande heerlijk lijkt omdat je graag diep wilt leren ontspannen dan ben je ook van harte welkom in deze groep! Het is geen gespreksgroep over klachten en problemen!

Deze cursus telt 12 bijeenkomsten van 1 ½ uur. Na iedere bijeenkomst wordt er een aantal eenvoudige praktische suggesties meegegeven waardoor het geleerde tijdens de cursus in alledaagse situaties en bij klachten toegepast kan worden.

Heb je belangstelling of vragen, neem gerust contact op via het contactformulier. Ik zal je zo spoedig mogelijk antwoorden.